Ecje me rrathe bore ne Lepushe

Nisemi nga Tirana ne oren 6:00 te mengjesit drejt Lepushes. Ndalese per kafe dhe per te vizituar pedonalen e Shkodres. Me pas nisemi drejt Tamares, ku ndalojme per te drekuar. Pas drekes vazhdojme udhetimin tone per ne Lepushe. Ku do vazhdojme me aktivitetin tone te ecjes me rrathe bore. Itinerari: Takimi behet ne oren 05:45 […]

Read More

Ecje me rrathe bore ne Voskopoje

Fillojme udhetimin tone nga Tirana ne oren 7:00 te mengjesit drejt Korces. Gjate udhetimit ndalojme per te vizituar Linin e Pogradecit per foto. Mbas Linit, ndalojme ne Pogradec, shohim Pogradecin, kohe per kafe! Vazhdojme drejt Korces ku drekojme. Me pas nisemi drejt Voskopojes ku do kemi dhe aktivitetin tone te ecjes me rrathe bore dhe […]

Read More

Ecje me rrathe bore ne Valbone

3 dite ne mes te Alpeve te Shqiperise larg zhurmes se qytetit. Aty ku ti dhe natyra beheni nje. Fillojme udhetimin tone nga Tirana ne oren 06:00 te mengjesit drejt Valbones. Gjate udhetimit ndalojme per te vizituar Gjakoven. Mbas Gjakoves, vazhdojme rrugen per ne Valbone. Vazhdojme drejt Valbones ku akomodohemi dhe ku do kemi aktivitetin […]

Read More