Turet tona

Ture Dimerore

Overview

Ecja me rrathe bore ne natyren e bukur te maleve tona te cilat konsiderohen si mrekullia e Ballkanit eshte trendi me i ri. Ecja me rrathe bore eshte sport i cili sa vjen dhe praktikohet me teper dhe per me teper eshte per te gjitha moshat dhe nuk ka nevoje per praktike. Le te zbulojme se bashku shtigjet e maleve te bukura qe ka vendi yne dhe Kosova. Nisjet jane cdo jave nga Tirana ne drejtim te maleve ku natyra therret emrin tend. Dimri eshte sezoni me i bukur pasi cdo gje eshte e veshur me nje vello te bardhe dhe eshte ne harmoni te perkryer me natyren. Behu pjese e Sondor Travel dhe le te ecim ne malet tona.
View More
winter snow holidays