LISTO PRONEN TENDE

Perse te japesh me qera nepermjet Sondor Vacations

Si te listoni pronen tuaj

1

Ploteso te dhenat e prones

Shpjego cfare ka te vecante, ngarkoni 10 fotot tuaja me te mira ne sistemin tone, dhe cakto cmimin e duhur.
Nese ju dispononi nje apartament, hyrje, vile, shtepi te dyte apo cdo lloj prone qe pjesen me te madhe te vitit rri e mbyllur dhe do te donit ta kapitalizonit ate duke nxjerre te ardhura shtese nga dhenia e saj me qera kryesisht te kliente te huaj apo edhe lokale si ne sezon te larte ashtu edhe ne sezon te ulet, atehere listoni pronen tuaj me Sondor Vacation. Juve do ju shfaqet nje formular per tu plotesuar, pasi keni klikuar mbi butonin “LISTO PRONEN TENDE”. Te dhenat duhet te jene sa me specifike ne lidhje me adresen dhe vendndodhjen ne harte, siperfaqen totale te prones, specifikat e ambienteve te saj, facilitetet, disponueshmerine dhe cmimet ne baze sezonaliteti. 10 jane fotot qe duhet gjithashtu t’ja bashkangjisni ketij formulari duhet te jene te nje cilesie sa me te mire, duke dokumentuar cdo ambient te brendshem dhe te jashtem te prones. Te gjitha keto te dhena do te perpunohen nga departamenti i menaxhimit te pronave dhe nese vleresohet pozitivisht do t’ju dergohet nje kontrate per t’u firmosur nga ana juaj.

View More

2

Lidhu me Platformen e duhur

Ne mund t’ju lidhim ju me platformen e duhur online.
Mbi bazen e bashkepunimin qe ju do vendosni me Sondor Vacation prona juaj do te listohet ne faqen tone web dhe ne me shume se 50+ kanale shitje online te shtepive te pushimit si psh: Booking.com, Airbnb, Tripadvisor, Flipkey, Flat4Day, Homeaway, Hometogo etj. Te gjitha rezervimet do permblidhen ne nje kalendar te sinkronizuar, pa rrezikuar mbivendosjen e rezervimeve. Vendosja e prones ne shume kanale shitje garanton shikueshmeri me te madhe ne te gjitha kontinentet duke siguruar keshtu nje % shume me te larte te rezervimeve te mundshme nga c’i keni pasur deri tani. Sondor Vacation ju jep mundesine gjithashtu te krijoni fushata reklamimi ne google dhe facebook per te gjitha pronat ne menaxhimin tuaj duke rritur gjithashtu shikueshmerine si dhe targetimin e atyre klienteve qe kane interes specifik per pronen tuaj. Nepermjet kesaj pune Sondor e vendos pronen tende para nje rrjeti global prej miliona udhetaresh qe kerkojne nje zgjedhjen perfekte ne pershtatje me pronen tuaj.

View More

3

Fillo te fitosh

Ne do t’ju ndihmojme ne mbledhjen e pagesave duke zbritur nje komision si dhe duke ju derguar ju balancen e mbetur.
Ne varesi te kanale te ndryshme online, variojne edhe format e pagesave nga ana e klienteve.
Dy jane rastet qe do hasen ne lidhje me menaxhimin e pagesave:

  1. Klienti paguan me para ne dore ne mberritje. Ne keto raste do te jeni ju, qe cdo fund muaji, brenda dates 10 te muajit pasardhes do koordinoheni me menaxherin e Sondorit per dorezimin e komisionit te SondorVR dhe komisionit te kanaleve te shitjes online si psh. Booking.com qe per lehtesi mund te paguhen nga ana jone.
  2. Klienti paguan ne rezervim tek kanali i shitjes. Ne keto raste pagesa e klientit do te xhirohet nga kanali i shitjes ne nje llogari qe do ti jepet nga ne (qe mund te jete e Sondorit ose e pronarit, ne varesi te marreveshjes qe do percaktojme ne fillim). Edhe nga kjo pagese do zbriten komisionet dhe vlera neto do i kaloj pronarit dorazi ose me banke sipas marreveshjes paraprake mes paleve.

View More

Perse te listosh nepermjet Sondor Vacations

icons8 share

Implementimi i fushatave te reklamimit

Implementimi I fushatave te reklamimit, dhe promovim e vizibilitet ne mediat sociale.

icons8 average 96

Prona jote, menyra jote

Vendosni cmimin qe deshironi, disponueshmerine, rregullat e shtepise dhe shume me teper. Ne ju mundesojme mjetet qe tju sigurojme qe cdo gje eshte nen kontroll.

icons8 bed 96

Miliona udhetare

Vendos pronen tende para nje rrjeti global udhetaresh qe kerkojne nje zgjedhjen perfekte qe ju perputhet atyre.

icons8 network 96

Regjistrim i prones tende ne rreth 50+ kanale shitje online

Ne do ta pershtasim regjistrimin e prones tende ne rreth 50+ kanale shitjes online per shtepi pushimes ne te njejten kohe (p.sh. Booking.com, Airbnb, Tripadvisor, Flipkey, Flat4Day, Homeaway, as well as in our website sondorvr.com)

icons8 world map 96

Menyra me e lehte per te arritur nje audience globale.

Sondor Vacations eshte nje nga platformat me rritjen me te shpejte per shtepite e pushimeve me qera ne Shqiperi, qe ofron nje audience globale, nje prani online ne mese 50 kanale shitjesh.

Shenim

Nese keni me shume se 10 prona mund te konsiderojme mundesine e nje marreveshjeje te vecante per Menaxheret e Pronave.

Nese ju jeni nje agjensi lokale, Real Estate ose Agjensi turistike lokale, apo edhe qofte nje agjent lokal qe keni krijuar nje rrjet tuajin pronash 10+ per te cilat jeni ju kontraktori me secilin nga pronaret dhe kujdeseni ju per mbarevajtjen e cdo rezervimi, dhe deshironi ti listoni ato me Sondor Vacation atehere mund te lidhim nje kontrate mes paleve si partnere.

Sondor Vacation angazhohet ne promovimin e ketyre pronave per tu sjell atyre sa me shume rezervime nga 50+ platforma online shitjesh, nderkohe ju angazhoheni lokalisht ne bashkepunim te drejtperdrejt me pronarin qe prona te jete gati, funksionale, e pastruar dhe qe klienti te marre celesat ne kohen e duhur ne check in.

Gjithashtu edhe procesi i pagesave do te kalohet nepermjet  jush.

Listimi i pronave do te behet manualisht nga ju nga linku LISTO PRONEN TENDE.